Бдителни софиянци засякоха атрактивна блондинка на централно столично кръстовище и

...
Бдителни софиянци засякоха атрактивна блондинка на централно столично кръстовище и
Коментари Харесай

Руса мадама събра погледите на пъпа на София! Облече червена рокличка и се качи върху…

Бдителни софиянци засякоха атрактивна русокоска на централно столично кръстовище и побързаха да споделят любопитната картинка. Въпреки че мацката се вижда единствено в тил, фотографията ѝ съумя да навърти солидно количество лайкове и мнения във Facebook за нула време.

Дамата с русите букли е облякла ефирна алена рокля е с високи черни обувки. Метнала се е на моторче и търпеливо чака зелен светофар на кръстовището на бул. „ Васил Левски “ и „ Цар Освободител “, тъкмо пред Софийския университет.



Коментарите под фотоса са повече от цветисти. Докато едни се надпреварват да спорят до каква степен облеклото ѝ е подходящо в този случай, други акцентират екологичните преимущества на возенето със скутер пред автомобил.

„ Браво на колежката (по скутер), постоянно я засичам по софийските улици и булеварди, би трябвало да покараме някой път “, опитва се удивен мъж.

„ Повече такива фотоси би трябвало да има в понеделник “, прибавя различен до момента в който няколко потребителя водят яростен спор за старите и новите коли.

„ Да няма неприятно да караш колело или скутер. Ама някак си какъв брой е подходящо да го правиш по къса пола... Това е ситуацията мъже... дамите страдат от липса на ВНИМАНИЕ! “, установи трети.

„ Ето по какъв начин се облекчава трафика. Взимайте образец! “, написа създателят на фотоса.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР