Бдителни папараци, заснели подаръците за бебешкото парти, което Меган Маркъл

...
Бдителни папараци, заснели подаръците за бебешкото парти, което Меган Маркъл
Коментари Харесай

Папараци предрекоха, че Меган Маркъл ще роди момченце

Бдителни папараци, снимали подаръците за бебешкото празненство, което Меган Маркъл провежда в Ню Йорк, стигнаха до извода, че бъдещата ѝ рожба ще бъде от мъжки пол, заяви уеб сайтът Джъст джаред, представен от Българска телеграфна агенция.

Една от поканените на тържеството, актрисата Абигейл Спенсър, беше снимана да идва в първокласния апартамент на хотел "Марк " в Манхатън с пазарска чанта, от която се подаваше подарък, опакован в наследник цвят. Това незабавно беше обвързвано с мъжкия пол на бъдещия правоприемник на Меган Маркъл и брачна половинка ѝ принц Хари, който се чака да се роди през месец април. Сайтът написа, че е изключено Меган да не е споделила под сурдинка пола на бъдещата си рожба с най-близките си приятелки.

Амал Клуни и Серина Уилямс бяха домакини на празненството, като измежду поканените с изключение на актрисата от "Костюмари " Абигейл Спенсър, попадаха Гейл Кинг и Джесика Мълрони. Майката на Меган Джесика обаче не беше на празника.

Кейт, брачната половинка на принц Уилям, също не участва на празненството. Тя беше на фамилна ски почивка със брачна половинка си и трите деца.

Бебешките празненства са американска традиция. Те не са присъщи за английското кралско семейство. Обикновено се канят най-близките приятелки на бъдещата майка, които носят дарове за бебето.

Екстравагантният 5-дневен престой на Меган Маркъл в Ню Йорк коства 500 000 щатски $, означи в. "Дейли мейл ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР