"Бдин" записа втора поредна победа, като този път пречупи трудно

...
"Бдин" записа втора поредна победа, като този път пречупи трудно
Коментари Харесай

Бдин вкара 4 гола на Вихър/Славяново/ за втората си поредна победа /снимки/

"Бдин " записа втора поредна победа, като този път пречупи мъчно тима на "Вихър "/Славяново/ макар изразителният резултат от 4:1. Още в първите минути видинчани взеха самодейността и на няколко пъти можеха да поведат, само че шанса бе с гостите. В 6- та минута обаче резултата бе открит след застрашителен удар от надалеч на Кристиян Иванов. Комфортната преднина от 2:0 направи Денис Николов в 27- та минута след безредие в наказателното поле. Гостите обаче не се отхвърлиха и стопираха натиска на "Бдин ", само че без да основават съществени положения пред вратата им.
Втората част "Вихър " още веднъж натисна и владееше играта, а пък неточности в отбрана на домакините им позволяваха да стигат до обстановки, само че без точни удари. В 63- та минута състезател на гостите бе повален в наказателното поле и основния арбитър Николай Малджански отсъди дузпа, макар митингите на домакините. Точен от бялата точка за 2:1 бе Кристиян Генков. След гола гостите продължиха да владеят играта, само че видинчани нападна също рисково. Пропуски направиха Радослав Байчев, Борислав Борисов и Денис Николов. Гостите заплашиха вратата на Сайков от директен свободен удар изпълнен от Светлин Златарев и продължаваха да владеят играта. В 73- та минута обаче при следващата офанзива на "Бдин ", след центриране на Байчев в наказателното поле най- настойчив бе Мартин Димитров и принуди Светослав Кръстев да си означи автогол за 3:1. Гостите продължиха да нападат и да търсят своето в мача, само че в добавеното от съдията време Борислав Борисов открадна една топка и напредна в полето на гостите, комбинира с Радослав Байчев, който от близо фиксира крайното 4:1.
"Доволен съм от резултата. По добре грозна победа, в сравнение с красива загуба. Опитните играчи, без да им споделям имената, през втората част не играха добре. Ще проучваме мача и ще си вземем поучения. Второто полувреме играта владееха гостите, само че ние създадохме също доста положения ", разяснява след края на мача старши треньорът на домакините Борислав Борисов.
В идващият кръг на 26 август "Бдин " гостува на "Ком " в Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР