"Бдин" /Видин/ загуби от "Партизан" /Червен бряг/ с 0:3 домакинският

...
"Бдин" /Видин/ загуби от "Партизан" /Червен бряг/ с 0:3 домакинският
Коментари Харесай

Бдин допусна тежка загуба с 0:3 от Партизан насред Видин

"Бдин " /Видин/ загуби от "Партизан " /Червен бряг/ с 0:3 домакинският си мач от 8 кръг на Северозападна трета лига. Младите играчи на видинчани позволиха неточности в отбрана и бяха осъдени от по- опитните играчи на гостите.
В 6- та минута бранител сгреши и Милен Иванов от гостите остана самичък против вратаря и осъществя за 0:1. В 10- та минута едно неразчетено излизане на вратаря на "Бдин " докара до втори гол за гостите маркиран от Александър Александров. В 49- та минута Милен Иванов означи и трети гол за крайното 0:3 след безредие пред вратата. Гостите имаха още обстановки за гол, само че отбраната на видинчани се оправи.
Най- чистото състояние за домакините пристигна в края на мача, когато Планимир Александров опита удар с пета, само че вратарят реагира и избави.
"С тези млади момчета е мъчно, само че дано се обиграват. Това са млади момчета и позволяват неточности. С тези играчи ще работя. Три неточности и три гола. Продължаваме да обиграваме тима ", разяснява треньорът на видинчани Мартин Методиев.
В идващият кръг на 6 октомври "Бдин " гостува на "Първа атомна " в Козлодуй.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР