"Бдин" /Видин/ победи с 2:0 "Вихър" /Славяново/ като гост. Двубоят

...
"Бдин" /Видин/ победи с 2:0 "Вихър" /Славяново/ като гост. Двубоят
Коментари Харесай

Бдин /Видин/ постигна важна победа като гост в Славяново

"Бдин " /Видин/ победи с 2:0 "Вихър " /Славяново/ като посетител.
Двубоят се игра в съботния ден.
Двата гола в срещата от 7-мия кръг на Северозападна Трета лига означи полузащитникът Цветомир Тодоров, който е и младеж на видинския клуб.
"Победата е извънредно значима, тъй като е против един от мощните тимове в групата ", съобщи Павел Павлов, асистент треньор на "Бдин ".
"2:0 победихме тима на "Вихър " (Славяново). Един от мощните в групата. Винаги е в челото на класирането, излючително значим мач за нашия тим. Заслужено ги победихме, надиграхме ги по всички индикатори. 2 гола означи Цветомир Тодоров, в 30-та и 65-та минута. Втория гол стана след доста красива офанзива. Първият след хубаво осъществяване от директен свободен удар. Доволни сме от момчетата, няма от какво да се оплачем, няма санкции, няма контузени. Аз настоявам, че нашият тим е доста добре окомлектован, имаме доста мощни футболисти...Целите са да бъдем в челото на класирането, най-малко в 3-ката натам сме се насочили... Предстои ни мач с Мездра, който също е доста значим. Няма да ги подценим никога, ще излезем и против Мездра за победа, да затвърдим хубавите усещания от мача в Славяново. Като преди този момент ни следва мач за аматьорската купа в сряда на 22 с тима на "Дреновец ". Тук във Видин ще бъде срещата. Надяваме се да победим. Ще забележим в този момент, каквото стане, въпреки всичко това е футбол, те също ще желаят да победят. Основен приоритет си ни остава шампионата. ", разяснява той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР