"Бдин" победи в драматичен мач "Локомотив"/Мездра/ с 2:1 с гол

...
"Бдин" победи в драматичен мач "Локомотив"/Мездра/ с 2:1 с гол
Коментари Харесай

Драматична победа на Бдин над гостите от Локомотив /Мездра/ с 2:1

"Бдин " победи в трагичен мач "Локомотив "/Мездра/ с 2:1 с гол последните минути, когато гостите останаха с 10 играчи. Железничарите обаче би трябвало да съжаляват за изпуснатите точки, тъй като изтърваха куп положения. За видинчани точни бяха новите играчи Анатоли Тодоров в 44 и Петър Димитров в 88- та минути. За гостите гола означи Светослав Ангелов в 77 минута.
Мачът стартира с новината, че опитният Любомир Симов ще оказва помощ на треньора на видинчани Мартин Методиев. Специалистът е за повторно при видинчани след интервала 2015/2016 година.
Шестима нови играчи дебютираха на стадион "Бенковски " за "Бдин ". На вратата бе Красимир Иванов, а пред него Планимир Александров, Атанас Кръстев, Петър Димитров, Стоян Георгиев и Анатоли Тодоров. Съставът на домакините бе допълнен от капитана Денис Николов, Стойчо Стойков, Ангел Петров, Милчо Милчев и Петьо Кръстев.
През първата част по- опитния отбор на гостите владееше играта, само че видинчани се оправиха със заканите. На два пъти и вратарят Красимир Иванов се намеси уверено. Последваха няколко положителни положения за гостите, само че те не съумяха да вкарат. Пропуски направиха Валдемар Стоянов, Красимир Георгиев и Антонио Йорданов. Видинчани нападнаха посредством Анатоли Тодоров, Петьо Кръстев и Петър Димитров, само че не стигаха до чисти обстановки. Така се стигна до 44 минута, когато при една контра Петьо Кръстев откри не покритият Анатоли Тодоров, който от ъгъла на дребният пеналт с акуратен удар вкара за 1:0.
Втората част стартира с напън на гостите, които удариха и геда. Вратарят на Бдинци Иванов още веднъж се намеси уверено при един директен свободен удар, като мазета в ъглов удар. В 77 минута обаче след ъглов удар Светослав Ангелов означи с глава за 1:1. "Локомотив " усети, че домакините са разколебани и продължи да нападна, само че отбраната на видинчани се справяше. В 85 минута мача закупи друга тенденция, откакто вратаря на гостите Георги Ненков фаулира отвън наказателното поле откъсващият се Анатоли Тодоров и основният арбитър Петър Иванов му сподели пряк червен картон.
Останали с 10 футболисти мездренчани продължаваха да нападат, само че капитулираха в 88 минута, когато Петър Димитров бе изведен с акуратен пас от Стоян Георгиев зад отбраната, финтира аварийния вратар Петър Ценов и на празна врата вкара за крайното 2:1.
"Момчетата се оправиха добре. От скоро упражняват дружно. Преломен миг бе първият гол, който падна в края на първото полувреме. От Любомир Симов мога да науча доста ", разяснява след мача асистент треньорът на видинчани Мартин Методиев.
Двама нови играчи ще има в редиците на Бдинци в идващият мач. Това са бранителят Теодор Тошев и халфът от Португалия Адерито Семедо Да Вейга- Аполо. В идващият кръг на 25 август "Бдин " гостува на "Локомотив "/Дряново/, а "Локомотив " приема "Трявна ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР