BBC стартира радиопредавания и онлайн информационна емисия на корейски език.

...
BBC стартира радиопредавания и онлайн информационна емисия на корейски език.
Коментари Харесай

ВВС излъчва новини към Северна Корея

BBC започва радиопредавания и онлайн осведомителна емисия на корейски език. По-голямата част от наличието е налично и за севернокорейците.

Новите стратегии, които ще се излъчват на къси талази по три часа на ден и един час на междинни талази, ще се приготвят от екип, основан в Сеул, Лондон и Вашингтон.

"Корейската работа на BBC ще се опре на дългогодишната си известност за безпристрастност, която сме придобили ", съобщи Франческа Ънсуърт, шеф на Световната работа на медията.

По-голямата част от новите стратегии ще могат да доближават до Северна Корея макар заглушаването от страна на управляващите в Пхенян, даде обещание тя.

Достъпът до информация е строго следен от режима в КНДР. За достъп до стратегиите на непознати медии на севернокорейците нормално им се постанова да се снабдяват нелегално с високотехнологични устройства.



Корейската работа на BBС е една от 12-те нови, стартирали тази година от английската медийна корпорация. Всичко това стана факт с помощта на отпуснатите 291 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР