BBC разкри още през февруари, че затваря едно от своите

...
BBC разкри още през февруари, че затваря едно от своите
Коментари Харесай

Приложението BBC iPlayer се изключва завинаги утре - пълен списък на устройствата, които са изправени пред блок

BBC разкри още през февруари, че затваря едно от своите приложения за гледане на телевизия, като блокирането влиза в действие от на следващия ден, 7 април. Голямата смяна значи, че услугата iPlayer, основана за компютри, към този момент няма да работи и наподобява малко евентуално в миналото да се върне.

„ Взехме сложното решение да затворим приложението BBC iPlayer Downloads за PC и Mac, заради дребния брой хора, които го употребяват, и разноските, нужни за поддържането му “, изясни BBC в разгласява на уеб страницата си.

Затварянето в действителност се прави през последните няколко месеца, като BBC затваря нещата на стадий. Още през февруари BBC спря всеки нов да конфигурира приложението за компютър на своите устройства. След това, предишния месец, потребителите бяха спрени да гледат ново наличие или да изтеглят излъчвания на твърдите си дискове.

Сега се прави окончателното изключване, като всички съществуващи изтегляния се блокират за възпроизвеждане и приложението се затваря вечно. Струва си д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР