ББ вчера: Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко осигурено

...
ББ вчера: Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко осигурено
Коментари Харесай

Шикерова: Борисов казва, че имаме всичко, а болница моли за помощ

" ББ през вчерашния ден: Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко обезпечено за идващите месеци? Имаме. УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ през днешния ден: насочва зов за помощ ", в обществената мрежа Facebook.
" Нужни са ни на първо място защитни средства – маски, костюми.
 Генка Шикерова напомни хронологията на рецесията с ковид у нас и дейностите на виновните лица Генка Шикерова напомни хронологията на рецесията с ковид у нас и дейностите на виновните лица
Журналистката Генка Шикерова напомни хронологията от дейностите на виновните лица в България във връзка с рецесията с ковид...
Парични дарения също са добре пристигнали.
Надявам се посредством вас тази информация да стигне до огромните компании в България, от които чакаме да ни подадат ръка.
Предварително благодарим! "
Припомняме, че за намиране на защитни маски (висок клас КN95 - FFP2, FFP3), защитни костюми, защитни дрехи, защитни шлемове, алкохол и пулсоксиметри.
 Апел за помощ от медиците в УМБАЛ Св. Иван Рилски Апел за помощ от медиците в УМБАЛ " Св. Иван Рилски "
Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура, УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ се обръща с зов за помощ. Това оповестиха от прочие..
Клиниката по ревматология е най-голямата в страната и в нея също се одобряват заболели от цяла България. „ В този сложен миг всяка помощ ще ни е от употребява! Ще се оправим дружно с предизвикването Covid-19! “, приканват от болничното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР