Базираният в Бруклин, роден във Вашингтон изпълнител и продуцент Oddisee

...
Базираният в Бруклин, роден във Вашингтон изпълнител и продуцент Oddisee
Коментари Харесай

Хип-хоп звездата Oddisee се завръща в България през октомври с нова музика

Базираният в Бруклин, роден във Вашингтон реализатор и продуцент Oddisee идва на 15 октомври с петчленната си тайфа " Good Compny " за втория си концерт в " София лайв клуб ", по покана на Sofia Live Festival, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар управител. След взривяващото и изцяло разпродадено първо присъединяване у нас, Oddisee се завръща с нова музика, която да показа с многочислените си почитатели в България.

След като повече от две години не е напускал североизточното крайбрежие на Америка и не се е качвал на аероплан, суперпродуктивният и извънредно забавен актьор няма самообладание да стартира турнето си - на 7 септември от Дъблин, което за огромна наслада на меломаните ще мине и през София.

" Прекарването на толкоз доста време на едно място имаше своите възходи и падения. Семейството ми се разрасна, както и връзката ни. Понякога се усещах по-отдалечен от себе си, само че това остави място за търсене на ентусиазъм от вътрешната страна за основаване на нова музика. Нямайки опция да пътувам, още веднъж се научих по какъв начин да създавам от сърцето и въображението си ", споделя Амир Мохамед ел Халифа, както е същинското име на Oddisee.

Неговата музика черпи ентусиазъм от младостта му, свидетелствайки за безапелационното неравноправие в заобикалящите го гледки и звуци на Вашингтон, окръг Колумбия. Оттогава той употребява " личния си опит, с цел да разсъждава върху по-глобалното положение на човечеството, в цялата му хубост и дефекти ", споделя изпълнителят пред " New York Magazine ". През годините обикаля земното кълбо няколко пъти, свири в известните формати NPR Tiny Desk и COLORS x STUDIOS, а албумите и инструменталите му имат над 100 милиона стриймвания в международен мащаб.

Последният му план " Odd Cure " (2020) е окуражителен от Stereogum, HYPEBEAST, UPROXX, Bandcamp, DJBooth и други и е приветстван като " първия пандемичен шедьовър на хип-хопа ".

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР