Базираната във Франция информационна мрежа за платена телевизия Euronews и

...
Базираната във Франция информационна мрежа за платена телевизия Euronews и
Коментари Харесай

Euronews пуска телевизионен канал на сръбски език

Базираната във Франция осведомителна мрежа за платена телевизия Euronews и сръбската медийна група HD-WIN подписаха съглашение за съдействие. Спрямо съглашението Euronews ще пусне канал на сръбски език и цифрова платформа, написа SeeNews.

По данни на притежателя на HD-WIN (Telekom Srbija) се чака Euronews да наеме към 100 чиновници, които ще работят в ефирен канал с име Euronews Srbija.

" Радваме се да работим с HD-WIN за основаването на първокласен самостоятелен канал ", съобщи изпълнителният шеф на Euronews Майкъл Питърс. По думите му планът е следващо удостоверение за надеждността на Euronews.

" През последните 25 години Euronews се трансформира в надеждна медия, изключително с помощта на нашата публицистична графа " Всички гледни точки ", която подсигурява независимо отношение към новините. Ще донесем този опит в Euronews Srbija, която ще бъде самостоятелна медия ", сподели още Питърс.

Сътрудничеството планува Euronews да споделя наличие с Euronews Srbija, което ще бъде показвано дружно с истинското наличие на сръбски канал. Euronews пък ще употребява и наличие на локалната телевизия.

" Благодарим на Euronews за доверието ни в това партньорство, тъй като то удостоверява, че ние сме компания, която работи по високи европейски стандарти ", сподели от своя страна изпълнителният шеф на сръбската телевизия Предраг Кулибр.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР