Базираната в Лондон компания Globalworth Real Estate Investments обяви, че

...
Базираната в Лондон компания Globalworth Real Estate Investments обяви, че
Коментари Харесай

Новата централа на Renault в Букурещ вече е готова. И скоро там ще работят 3000 души

Базираната в Лондон компания Globalworth Real Estate Investments разгласи, че построяването на новата централа на Renault в румънската столица Букурещ към този момент е приключено.

" Само година и половина след започване на работата по обекта в западната част на Букурещ, да бъдем точни 561 дни по-късно, завършихме построяването на Renault Buchearest Connected (RBC) ", оповестяват от сдружението.

Новата постройка е ситуирана на разгърната повърхност от 40 000 квадратни метра и има 240 паркоместа в под земята паркинг и още 760 в открит паркинг. Тя включва дизайн център, който се разгръща на 8000 квадратни метра, както и личен ресторант, фитнес и медицински център.

" RBC беше упорит план през цялото време, основан, с цел да отговори на нашите характерни потребности. Не постоянно беше елементарно, само че дружно с нашите сътрудници открихме най-хубавите решения на актуалните провокации на строителния пазар ", показва един от ръководителите на Globalworth Real Estate Investments Димитрис Пергамалис.

Работата по плана стартира през август 2017 година. Френската група Renault следва да реалокира там всичките си чиновници в Букурещ, които са над 3000 души.

През предходната година лондонската компания подписа контракт за заем в размер на 46 милиона евро за построяването на постройката.
 Renault отваря централа в Букурещ през идната година
Renault отваря централа в Букурещ през идната година

Там ще се обитава офисът на локалното дъщерно сдружение на компанията
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР