Базираната в Израел компания Check Point Software Technologies обяви своето

...
Базираната в Израел компания Check Point Software Technologies обяви своето
Коментари Харесай

Check Point стъпва на българския пазар

Базираната в Израел компания Check Point Software Technologies разгласи своето нахлуване в България. Фирмата, основана през 1993 година, е световен водач в региона на осведомителната сигурност. Check Point e пионер в основаването на така наречен „ Защитна стена “ (от англ. Firewall) - профилиран хардуер (или софтуер), който инспектира мрежовия трафик, преминаващ през него и контролира достъпа според авансово заложени правила или политики.

Оборотът на компанията за предходната година приближава 2 милиарда $, има над 5000 чиновници в целия свят, а клиентите им са над 100 000.

За комерсиалната част от бизнеса на компанията в България ще дава отговор Владимир Харизанов. Той има бакалавърска степен по Международни връзки от Софийския Университет и MBA степен от Cardiff Metropolitan University. Има 10-годишен опит в региона на продажбите, работейки в страни като Англия и Съединени американски щати, откъдето започва комерсиалната му кариера. В България с изключение на за Check Point е работил като акаунт управител в „ Телелинк “, взел участие е в интернационалната стратегия на Cisco – X-Sell и е развивал бизнеса на швейцарския стартъп eCollect AG. Говори свободно британски и немски език. Има специализации във Виена, Лондон и ЕП.

„ За мен е изключителна привилегия и отговорност да заема тази позиция, откакто отдавна проследявам развиването на компанията. Отличните резултати, корпоративната просвета и обществените задължения на компанията в световен аспект улесниха избора ми. От всички съперници Check Point разполага с максимален брой R&D експерти, което е гаранция за непрекъснат новаторски метод в създаването на технологии оптимизиращи бизнес процесите в фирмите и предоставяйки им най-високо равнище на сигурност “, споделя Владимир Харизанов./economic.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР