Базираната в Бруклин инди певица и автор на песни Кейти

...
Базираната в Бруклин инди певица и автор на песни Кейти
Коментари Харесай

Музикален преглед: Кейти Кърби пее сладка ода за първата си странна връзка в „Blue Raspberry“

Базираната в Бруклин инди певица и създател на песни Кейти Кърби се завърна за втория си студиен албум, „ Blue Raspberry “, хроникиращ нови открития в първата си странна връзка.

Известна с кристално ясните си, пеещи вокали, Кърби първо стартира да пее на евангелски богослужения в дребния си роден град в Тексас, преди да се реалокира в Нешвил, където стартира да написа музика и записва два албума. Признаци на нейното южно религиозно образование се разкриват в нейния жанр на пеене и избора на принадлежности — дрънчене на китари и съществени удари на барабани.

В „ Blue Raspberry “ Кърби не бърза с всяка ария, забавяйки темпото от първата албум, по-игриво звучащият “Cool Dry Place. ” Тук тя се любува на части от връзката, в която е осъзнала своята чудноватост. Придружени от разширена оркестрова гама от принадлежности, текстовете са деликатно направени, с цел да подчертаят дребните неща, които нейният сътрудник прави във външния си тип, с цел да впечатли, нещо, което дамите разпознават в другите жен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР