Базираната на Сейшелските острови платформа за криптовалути MEXC е изправена

...
Базираната на Сейшелските острови платформа за криптовалути MEXC е изправена
Коментари Харесай

Още една борса пред заплаха да последва примера на FTX

Базираната на Сейшелските острови платформа за криптовалути MEXC е изправена пред сериозен отзив поради изказвания за ограничение на достъпа на потребителите до техните сметки и изземване на активите им.

Тези дейности, за които се оповестява, че се дължат на извънредно комерсиално държание, провокираха безпокойствие в криптовалутната общественост. Много консуматори се обърнаха към каналите на обществените медии, с цел да изразят недоволството си против MEXC, като показаха случаи, в които сметките им са били недостъпни, средствата – иззети, а запитванията за поддръжка – оставени без отговор.

Споровете към MEXC ескалираха, когато на 16 декември потребителите започнаха да споделят проблематични сметки, наблягайки неналичието на отговор от страна на платформата. “ “, търговец, разкри посредством обява в X (Twitter), като в детайли разказа по какъв начин сметката му е била блокирана, облагите от търговия в размер на $92,000 са били замразени, а историята на транзакциите – изтрита.

Освен това се твърди, че екипът за поддръжка на MEXC не е съумял да даде приемливо пояснение за затварянето на сметката, като го е обяснил само с необикновени модели на търговия.

Vida обоснова тези изказвания, като показа скрийншоти от кореспонденцията си с отдела за поддръжка на MEXC, където платформата признава закриването на сметката и резултатите от вътрешното си следствие.

Тази тревожна наклонност наподобява е засегнала голям брой консуматори за нескончаем интервал от време, за което свидетелстват появилите се сходни недоволства за ограничавания на сметките. Vida в допълнение показва това, като показа скрийншоти от групата на MEXC в Telegram, показващи сходни недоволства от други наранени консуматори.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР