Базел ще може да допуска само 1000 фенове на домакинските

...
Базел ще може да допуска само 1000 фенове на домакинските
Коментари Харесай

Базел ще може да допуска само 1000 фенове на домакинските си мачове

Базел ще може да позволява единствено 1000 почитатели на домакинските си мачове, до момента в който на беше подредено да играе без аудитория, откакто локалните управляващи в Швейцария понижиха броя на почитателите на футболни мачове на фона на повишаването на случаите на Ковид-19. Междувременно от швейцарската футболна лига обявиха, че идващият мач на Базел вкъщи против в неделя е отсрочен, защото тимът е бил под карантина поради инфектиран футболист. Предишният мач на Базел против ФК също беше отсрочен.

Въпреки че федералното държавно управление през предишния месец съобщи, че професионалните клубове по футбол и хокей на лед могат да имат фенове на стадионите до две трети от потенциал, последната дума е на локалните управляващи, които постановиха нови ограничавания. В неделя на също беше подредено да ограничи феновете до единствено 1000.
Междувременно президентът на Сион Кристиан Константин съобщи пред вестник " Le Matin ", че е по-добре да се спре шампионата и да се рестартира със скъсен сезон след Новата година.

Швейцария е записала близо 400 нови случая на 100 000 души през последните две седмици, което е един от най-високите проценти в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР