Базар за размяна на дрехи организират в Асеновград тази неделя,

...
Базар за размяна на дрехи организират в Асеновград тази неделя,
Коментари Харесай

Донеси, избери си, вземи, без пари в Асеновград тази неделя

Базар за замяна на облекла провеждат в Асеновград тази неделя, последният ден от месец юни. Инициативата е благотворителна и е под надпис " Донеси, избери си, вземи, без пари ". Идеята на основателите от Център за локални начинания и развитие-Асеновград (ЦМИРА) е да не се изхвърлят на боклука облекла, които към този момент сме решили, че няма да носим. Защото, както е известно на доста хора " отпадъкът за едни е благосъстояние за други ". А постоянно се прави " почистване " на дрешника в тази част от годината.
Целта е ненужните за едни тоалети да бъдат оставени на проведения базар. Няма ограничаване, по отношение на типа им. " Независимо дали са мъжки, дамски, или детски, ще им дадете късмет някой различен да ги поноси, а Вие, на собствен ред да потърсите нещо по усета си измежду съкровищата от непознатите ракли ", споделят уредниците.
Всички непокътнати и подобаващи облекла, които останат невзети след края на базара, ще бъдат предоставени на Дома за възрастни хора с физически увреждания, Центъра за социална поддръжка или на други институции , където биха могли да влязат в приложимост, показват от ЦМИРА.
По време на базара ще бъдат сложени и две кутии за дарения. Едната за Лизавета Иванова, страдаща от " множествена склероза ", а другата за дребната Ева Чолакова, чието лекуване от " синдром на " Юинг " продължава. Събирането на даренията не са обвързани с размяната на облекла, а просто още една идея към самодейността.
Събитието ще се състои тази неделя (30.06.19 г.) в постройката на Туристическия информативен център в Асеновград, като началото му е оповестено за 09:00 ч.а финалът - за 18:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР