Базар събира пари за лечението на 12-годишния Георги Атанасов в

...
Базар събира пари за лечението на 12-годишния Георги Атанасов в
Коментари Харесай

Базар събира пари за лечението на Гoшко

Базар събира пари за лекуването на 12-годишния Георги Атанасов в Пловдив. Разпродажбата е в Градската градина от страната на пощата. Тя стартира в 10 часа и ще продължи до 19 часа. Инициативата ще продължи и на следващия ден.

На базара могат да бъдат открити играчки, книги, детска китара и други неща. Освен това всеки, който желае да помогне, може да занесе стока (без дрехи), която да бъде продадена.

12-годишното момче е от Кричим и е застрашено от цялостна инвалидизация в случай че не бъде опериранo по допустимо най-бързия метод. Причината е, че той пораства малко по-бързо от естественото. Бедрените му кости не издържали на темпото и на натоварването, което би трябвало да носят. Започнало превъртане на растежната зона, което довело до деформиране на бедрената шийка и на двата крайници, а левият крак изостанал в растежа.

За интервенцията, която ще бъде осъществена в Турция, са нужни 35 900 евро. Сумата е непостижима за майката на момчето, която е изгубила брачна половинка си в злополука предходната година.

От 14 дарителски кутии, които са отворени в Кричим, са събрани 5300 лева до 10 август, а по сметката са преведени 30 000 лева

Дарителска сметка:
Райфайзен банк
IBAN: BG03RZBB91551010805299
BIC: RZBBGSF
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР