База на ВВС на САЩ се охранява от кучета роботи

...
База на ВВС на САЩ се охранява от кучета роботи
Коментари Харесай

База на ВВС на САЩ се охранява от кучета роботи

База на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се охранява от кучета роботи …Базата Тиндал на военновъздушните сили (Tyndall Air Force Base) във Флорида заменя патрулите от човешка защита с нов вид робот на четири крайници (HiddenTruth.site).Разположена на 12 благи източно от Панама Сити, базата, която сега е дом на 325-та ескадрила на силите за сигурност, работи взаимно с Ghost Robotics за внедряването на нов вид роботизирано куче.

 news robot dog base 600x334 - База на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се охранява от кучета роботи (видео)
Полуавтономните кучета ще имат задачата да патрулират и охраняват базата, която освобождава личен състав, с цел да може той да взе участие в по-важни задания за образование и сигурност.Четете още: Огромният японски робот Гъндам прави първите си стъпки (видео)Майор Джордан Крис (Maj. Jordan Criss) споделя: “Ние сме доста разчувствани. Първото звено сме, в Министерството на защитата, което употребява тази технология за засилени интервенции за наблюдаване на сигурността.Тези кучета роботи ще бъдат употребявани като мултипликатор на мощ за възстановяване на информираността за обстановката посредством наблюдаване на зони, които не са желателни за хора и транспортни средства.Ще можем да ги управляваме посредством слушалки за виртуална действителност в границите на нашия Базов действен център за защита. Ще можем да забележим тъкмо какво открива кучето робот посредством мобилната си камера и сензорна платформа. Ще можем да издаваме устни команди посредством радио, прикрепено към кучетата.Тези кучета ще бъдат спомагателен набор от очи и уши, до момента в който пресмятат огромни количества данни на стратегически места в Базата на военновъздушните сили в Тиндал.Те ще бъдат голямо усъвършенстване за нашите бранители и ще разрешат еластичност при командироването и реакцията на нашия личен състав. ”Можете да разгледате видеоклип с кучетата роботи в деяние по-долу.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР