Байерн спечели с 3:2 визитата си на Олимпиакос и се

...
Байерн спечели с 3:2 визитата си на Олимпиакос и се
Коментари Харесай

Байерн победи в Гърция, Тотнъм наказа Звезда

Байерн завоюва с 3:2 визитата си на Олимпиакос и се приближи на победа от елиминациите на Шампионската лига. В същото време Тотнъм записа първи триумф в тазгодишното издание на шампионата. Финалистът от миналогодишното отнесе Цървена звезда с 5:0. Така първенецът на Германия към този момент има 9 точки, Тотнъм – 4, Звезда – 3, а Олимпиакос – 1.
Левандовски отново вкара за Байерн
След като през уикенда изравни върха на Пиер-Емерик Обамеянг от голове в първите осем кръга на Бундеслигата, Роберт Левандовски вкара на два пъти и на Олимпиакос. Така той има 20 попадения в 17 мача във всички шампионати от началото на сезона. Полякът изравни резултата в 34-а минута, откакто преди този момент Ел-Араби бе разкрил за домакините. После той вкара за 1:2 в 62-ата минута. Резервата Толисо направи 1:3 четвърт час преди края. Олимпиакос обаче не се отхвърли и понижи на 2:3 в 79-ата минута посредством Дос Сантос. Байерн обаче устоя до края и записа първа победа в последните си три мача. Това обаче бе пети следващ дуел, в който отборът на Нико Ковач позволи два гола. Освен това още един централен бранител се контузи. През уикенда това се случи със Зюле, в този момент – с Ернандес. Той бе сменен от Боатенг. Така някогашният национал на Германия и Павар останаха единствените здрави централни бранители на отбора от Мюнхен.
Тотнъм най-сетне се развихри
Тимът на Маурисио Почетино не остави никакъв късмет на Цървена звезда. Хари Кейн откри още в 9-ата минута. После Сон се разписа на два пъти – в 16-ата и 44-ата минути. Това бяха четвъртият и петият му гол за сезона. След паузата Ламела вкара за 4:0, а след това Кейн постави точка на разногласието 5:0 в 72-ата минута.

Успехът, в случай че не друго, ще повдигне настроението в Тотнъм преди визитата на Ливърпул през уикенда.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР