Байерн (Мюнхен) започна защитата на трофея в Шампионската лига с

...
Байерн (Мюнхен) започна защитата на трофея в Шампионската лига с
Коментари Харесай

Байерн стартира защитата на трофея в ШЛ с бой над Атлетико

Байерн (Мюнхен) стартира отбраната на трофея в Шампионската лига с впечатляваща победа. " Баварците " разрушиха един от най-коварните тимове Атлетико (Мадрид) с 4:0 вкъщи. Два гола за триумфа вкара Кингсли Коман (28,72), а по едно попадение прибавиха Леон Горецка (41) и Корентен Толисо (66). Двубоят бе от група " А " на шампионата.

Срещата стартира с дълбока преса на гостите. Ренан Лоди центрира и малко не доближи на Суарес да засече топката във вратата.

Байерн отговори с удар в гредата на Зюле след центриране от корнер. Атаките на баварците ставаха все по-опасни. Коман и Толисо комбинираха чудесно по левия фланг, само че Облак се оправи с острото центриране към Левандовски.
 Снимка 501758
Източник:

В 28-ата минута Кимих лиши топката от Жоао Феликс и с съвършен пас изведе Коман отляво. Френският национал прати топката около Облак за 1:0.

Байерн удвои преднината си в 41-ата минута, а в основата на попадението още веднъж беше Коман. Той получи добър пас в наказателното поле, видя къде е Горецка и му подаде, а диагоналният шут на халфа не остави шансове на Облак.

В началото на втората част топката се озова във вратата на Нойер, само че попадението беше анулирано поради засада на Суарес, който пречеше на видимостта на стража на Байерн.
 Снимка 501756
Източник:

В 67-ата минута топката стигна до Толисо, който с мощен удар от към 25 метра не остави шансове на Облак за 3:0.

Пет минути по-късно Коман вкара извънреден гол. Крилото получи топката пред наказателното поле, развинти Фелипе и прати топката в далечния ъгъл за 4:0.
 Локомотив (Москва) измъкна точка от Република България (Залцбург)
Локомотив (Москва) измъкна точка от Република България (Залцбург)

Двубоят в Австрия приключи 2:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР