Байерн Мюнхен записа осма поредна победа в Бундеслигата, след като

...
Байерн Мюнхен записа осма поредна победа в Бундеслигата, след като
Коментари Харесай

"Байерн" с осма поредна победа, Левандовски близо до нов рекорд

" Байерн " Мюнхен записа осма поредна победа в Бундеслигата, откакто разгроми с 5:0 " Фортуна " Дюселдорф като хазаин в среща от 29-ия кръг.

По този метод отборът на Ханзи Флик усили задатъка си на върха в Германия на 10 точки, пред " Борусия " Дортмунд, който обаче е с мач по-малко - аудиенция на последния " Падерборн " на следващия ден. Баварците са устремени към историческа шампионската купа №30.

На " Алианц Арена " над всички още веднъж бе таранът на първенците Роберт Левандовски. Полякът се разписа на два пъти и към този момент има 43 гола от началото на сезона, изравнявайки персоналния си връх от 2017 година

Лева бе прецизен в 43' и 50', а останалите попадения за " Байерн " бяха автогол на Матиас Занка Йоргенсен в 15', както и голове на Бенжамен Павар в 29' и Алфонсо Дейвис в 52'.

В идващия кръг " Байерн " гостува на " Байер " Леверкузен в най-вълнуващия мач. " Фортуна " пък е хазаин на намиращия се в добра форма отбор на " Хофенхайм ", който записа най-малък триумф с 1:0 като посетител на " Майнц " по-рано през днешния ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР