Байерн (Мюнхен) записа четвърта поредна победа в Бундеслигата, след като

...
Байерн (Мюнхен) записа четвърта поредна победа в Бундеслигата, след като
Коментари Харесай

Томас Мюлер и вратарят спасиха "Байерн" от грешка срещу "Щутгарт"

Байерн " (Мюнхен) записа четвърта поредна победа в Бундеслигата, откакто надигра с 1:0 " Щутгарт " като посетител. Баварците се поздравиха с триумф в дербито на Юга, както е прочут конфликта сред двата най-големи отбора на Бавария и Швабия, само че дуелът на " Мерцедес-Бенц сцена " не беше по никакъв начин елементарен.

За трети следващ мач хората на Юп Хайнкес печелят с минималното 1:0, като това се случва за първи път от 1983 година В герои този път се трансфораха Томас Мюлер и стражът Свен Улрайх. Нападателят влезе от пейката в 65-ата минута и 14 по-късно вкара единственото попадение. В продължението пък Улрайх хвана дузпа.

" Байерн " имаше по-добрите положения в мача, само че този път играта на Роберт Левандовски не спореше. Полският нападател, който е неукротим в мачовете на " Алианц сцена ", на открито е много по-колеблив и още веднъж не се разписа. Голът на успокоението падна в 79-ата минута, с помощта на Мюлер. Той получи прекрасен пас от Кингсли Коман, овладя с десния и незабавно стреля с левия крайник, с което изненада вратаря на " Щутгарт ".

Нападателят съблюдава традицията, когато вкарва " Байерн " да не губи мач. След негови попадения, бавараците имат 72 победи и едвам четири равенства.

Was. für. ein. Strahl! @esmuellert_ haut das Leder mit links in die Maschen!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР