Байерн (Мюнхен) води с 1:0 на Айнтрахт (Франкфурт) като гост

...
Байерн (Мюнхен) води с 1:0 на Айнтрахт (Франкфурт) като гост
Коментари Харесай

Айнтрахт - Байерн 0:1

Байерн (Мюнхен) води с 1:0 на Айнтрахт (Франкфурт) като посетител през второто полувреме в среща от 15-ия кръг на Бундеслигата. Артуро Видал вкара с глава след 20 минути игра.

Изненадващо Роберт Левандовски е записан измежду запасите на мюнхенци. Вместо него като централен нападател работи Томас Мюлер, а от по-задни позиции му оказват помощ Хамес Родригес, Кингсли Коман и Франк Рибери.

На пейката на първенците сядат още Матс Хумелс, Корентен Толисо и Дейвид Алаба. По време на загрявката вратарят Свен Улрайх получи контузия и се наложи влизането на ветерана Том Щарке.

Unsere Aufstellung für #SGEFCB! #packmas pic.twitter.com/7rVOyixocD
— FC Bayern München (@FCBayern) December 9, 2017

Очакваше се домакините да заложат в офанзива на Анте Ребич и Себастиен Алер, само че те се подредиха в скица 5-4-1 единствено с французина напред. Кевин-Принс Боатенг, който е в халфовата линия, се изправя против брат си Жером Боатенг.
Diese Startelf soll es richten! #SGE #SGEFCB pic.twitter.com/NoJyzTH1Ae
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) December 9, 2017

Преди този мач баварците имат 6 точки задатък пред втория Република България (Лайпциг), а Айнтрахт е девети.



ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Байерн можеше да се окаже догонващ в резултата още в 6-ата минута, когато Артуро Видал сгреши тъкмо пред наказателното си поле и се наложи да прави нарушаване, за което получи жълт картон. От последвалото осъществяване Ребич шутира мощно, само че Щарке отрази.

36-годишният пазач се намеси чудесно след удар на Ребич и в 25-ата минута.

Хърватският нападател на домакините продължи да бъде най-опасният им състезател и в 33-ата минута бранител на Байерн с тяло парира следващия му шут към вратата.

В 40-ата минута ветеранът отрази невъзмутимо и изстрел на Джетро Вилемс след заучено осъществяване на пряк-свободен удар.

В 53-ата минута реферът Харм Осмерс можеше да изгони Видал за втори жъл картон, откакто халфът съзнателно фаулира устремилият се към наказателното поле Мариус Волф, само че реши да не го предизвестява публично. Юп Хайнкес реагира стремително и размени чилиеца.

АЙНТРАХТ: Храдецки, Салседо, Абрахам, Фалет, Волф, К. Боатенг, Фернандеш, Вилемс, Баркок, Алер, Ребич

БАЙЕРН: Улрайх, Кимих, Ж. Боатенг, Зюле, Рафиня, Мартинес, Видал, Коман, Хамес, Рибери, Мюлер

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 15 кръг, събота 9 декември  Айнтрахт (Франкфурт) 0:175 минута  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР