Байерн (Мюнхен) ще предложи на Ханзи Флик да остане начело

...
Байерн (Мюнхен) ще предложи на Ханзи Флик да остане начело
Коментари Харесай

Потвърдерно: баварците ще предложат на Флик да остане начело

Байерн (Мюнхен) ще предложи на Ханзи Флик да остане отпред на тима най-малко до края на сезона. Това удостовери спортният шеф Хасан Салихамиджич, откакто през днешния ден баварците изиграха последния си дуел за есента в Германия. Има обаче клюки, че експертът даже ще получи оферта за контракт до лятото на 2021 година
 Дежавю за Байерн в последния есенен кръг (видео)
“Утре ще седнем и ще беседваме - съобщи Салихамиджич. - Очевидно е, че сме удовлетворени от работата на Флик. Но не мога да ви разкрия повече. Това са елементи, които ще обсъдим на мира, с цел да забележим какво ще се разберем.”

54-годишният експерт пое тима краткотрайно при започване на ноември след уволнението на Нико Ковач. През този интервал до момента отборът завоюва 8 мача и позволи 2 загуби, като посреща зимната пауза на 4 точки от първото място в Бундеслигата, осминафиналист е в Шампионската лига и в шампионата за Купата на Германия.

Междувременно Флик разкри, че Хавиер Мартинес ще се лекува към 6 седмици, откакто против Волфсбург получи мускулна контузия.

Hansi #Flick: " @Javi8martinez will be out for a while. He suffered a bad muscular injury and will be sidelined for six weeks. “#FCBWOB pic.twitter.com/zLoIhswis5
— FC Bayern English (@FCBayernEN) December 21, 2019
Първенството в Бундеслигата се възобновява на 17 януари.

Бундеслига 17 кръг, събота 21 декември  Байерн Мюнхен 2:0краен резулат  Волфсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР