Байерн Мюнхен ще има огромни трудности да спечели всички турнири,

...
Байерн Мюнхен ще има огромни трудности да спечели всички турнири,
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Байерн ще има големи трудности да спечели всички трофеи отново

Байерн Мюнхен ще има големи компликации да завоюва всички шампионати, в които взе участие през тази година. Това съобщи старши треньорът на отбора преди мача с от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Баварците завоюваха всички вероятни титли през 2020 година и с играта си карат доста експерти да считат, че е допустимо да дублират достижението си. Флик обаче осъзнава, че това няма да е по никакъв начин елементарно.

" Ние желаеме да реализираме оптимално доста триумфи. Но да реализираме най-благоприятен резултат, както го направихме неотдавна, ще бъде необикновено мъчно. Особено в Шампионската лига има ужасно положителни съперници. Трябва да мислим мач за мач и да сме съсредоточени само върху срещата, която ни следва, тъй като ни чака дълъг път ", съобщи Флик.

През трансферния прозорец Байерн се раздели с, и, а в отбора бяха привлечени Лерой Сане, и Дъглас Коща. " Този тим е друг от оня от предния сезон. Но като всеки различен отбор си има своите мощни страни и недостатъци. На този стадий съм удовлетворен от представянето ни. Имахме единствено една седмица, в която упражняваха всички, само че считам, че в този момент разполагаме с повече дълбочина в състава. Ще бъде доста значимо да избегнем тежки травми. Всички видяхте какво се случи с Върджил ван Дайк от ", уточни треньорът на Байерн.

Единственият проблем пред Флик за мача с Атлетико е отсъствието на Сане, който е с контузия. В отбора обаче се завръща поливалентният, който не игра против Арминия през уикенда поради раждането на второто му дете. " Това е мач, в който възможностите са равни. Атлетико е тим, който изповядва концепциите на треньора им и играе със същата пристрастеност като него. Очаквам този мач, тъй като Симеоне прави изключителна работа с този тим към този момент девет години ", приключи Флик. Двубоят сред Байерн и Атлетико ще се играе в сряда в Мюнхен.
Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Байерн (Мюнхен) 22:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР