Байерн (Мюнхен) се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след

...
Байерн (Мюнхен) се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след
Коментари Харесай

Байерн се класира лесно за полуфиналите

Байерн (Мюнхен) се класира за полуфиналите на Шампионската лига, откакто приключи 0:0 вкъщи против Севиля в мач реванш. Първата среща в Испания приключи с победа на баварците с 2:1. Байерн имаше няколко благоприятни условия за гол през първата част, само че Хамес и Левандовски пропиляха отлични шансове.

През множеството време на терена бе умерено, а Байерн не позволяваше на испанския си противник да опита даже да заплаши вратата.

В 32-ата Левандовски изиска дузпа за задържане в наказателното поле, само че съдията подмина ситуацията. След центрирането отляво топката мина доста рисково в наказателното поле, само че в последна сметка излезе в навън.

Севиля имаше един късмет в края на полувремето, само че Рафиня се намеси уверено и мазета топката от краката на Сарабия, написа "Блиц ".

В 49-ата Рафиня центрира отляво към втората греда, където Левандовски беше на метър от голлинията, само че от много дребен ъгъл не откри междина и удари гредата от външната греда.

Хоакин Корея можеше да изненада неприятно Байерн, само че ударът му с глава срещна напречната греда. Това бе и последната допустимо за Севиля в мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР