Байерн (Мюнхен) се класира за финала за Купата на Германия.

...
Байерн (Мюнхен) се класира за финала за Купата на Германия.
Коментари Харесай

Байерн пречупи съпротивата на Вердер и е финалист за Купата на Германия

Байерн (Мюнхен) се класира за финала за Купата на Германия. " Баварците " победиха с 3:2 Вердер (Бремен) като посетители и ще спрят с Република България (Лайпциг) за трофея.

Роберт Левандовски вкара две попадения, а едно добави Томас Мюлер. За " бременските музиканте " се разписаха Юя Осако и Милот Рашица.

В 10-ата минута Томас Мюлер бе покрай извънреден гол, само че ударът му с пета мина около вратата. Шест минути по-късно някогашният немски национал още веднъж бе покрай гол, откакто засече центриране на Коман, само че в последния миг топката срещна тялото на състезател на Вердер.
 Снимка 420166
Източник:

В 36-ата минута Байерн нанесе своя удар. Мюлер засече с глава, кълбото се отби в страничата греда, едвам залъже вратаря и неговите съотборници, а от това се възползва Левандовски, който на празна врата вкара за 1:0.

В началото на втората част домакините пробваха да упражнят напън, само че мъчно спираха бързите Коман и Гнабри. В 63-ата минута Байерн поведе с 0:2. Удар на Горецка рикошира в състезател на домакините. Топката стигна до Томас Мюлер, който я насочи във вратата.
 Два европейски гранда наблюдават обстановката със бранител на Байерн
Два европейски гранда наблюдават обстановката със бранител на Байерн

ПСЖ и Юве желаят Жером Боатенг

Домакините пропуснаха отлична опция в 67-ата минута посредством Дейви Клаасен, чийто изстрел с глава попадна в обсега на Улрайх.

" Баварците " разрешиха на Вердер да върне двата гола в границите на минута. В 74-ата Рашица изведе Осако и той понижи, а 67 секунди по-късно косоварят изравни.

В 80-ата минута Байерн стигна до трети гол след тъкмо изпълнена дузпа от страна на Роберт Левандовски. Съдията отсъди нарушаване на Гебре Селасие против Коман, само че повторенията не съумяха да убедят в правотата му.

В края на срещата Левандовски от няколко метра удари гредата.
 Снимка 420165
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР