Байерн (Мюнхен) проявява интерес към младия защитник на Норич Макс

...
Байерн (Мюнхен) проявява интерес към младия защитник на Норич Макс
Коментари Харесай

Байерн набеляза десен защитник от Премиър лийг

Байерн (Мюнхен) демонстрира интерес към младия бранител на Норич Макс Аарънс, оповестява Sky Sports. 20-годишният футболист е в полезрението на редица топ клубове, откакто съумя да запише нова добра акция с тима на “канарчетата”, макар че съставът изпадна от Висшата лига. Той бе основна фигура и през предишния сезон, когато Норич съумя да влезе в елита на Англия.

Интерес към Аарънс имаше и от страна на Арсенал и Тотнъм, само че съгласно Sportsmail “шпорите” към този момент не желаят да го притеглят в състава си. За сметка на това първенецът на Германия приготвя оферта, с цел да успее да си обезпечи правата на крайния защитник. Според източника баварците са подготвени да предложат 20 милиона евро, макар че от Норич желаят към 30 милиона, с цел да склонят да се разделят с Аарънс.
 Байерн се обръща към ФИФА - желае гласоподаване за " Златната топка "
Трансферна цел номер едно на Байерн за тази позиция към момента остава бранителят на Аякс Сержиньо Дест, само че при случай, че договорката не се реализира, първенците ще се насочат към футболиста на Норич.

Байер (Леверкузен) също демонстрира интерес към младия състезател на “канарчетата”, само че се счита, че самият Аарънс избира да премине на “Алианц Арена”.

През този сезон той има 40 мача във всички шампионати и 2 асистенции на сметката си.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР