Байерн Мюнхен остана без полузащитника Леон Горецка за гостуването си

...
Байерн Мюнхен остана без полузащитника Леон Горецка за гостуването си
Коментари Харесай

Байерн без Горецка срещу Лайпциг, Румениге постави конкретна цел

Байерн Мюнхен остана без полузащитника Леон Горецка за гостуването си в събота на Република България Лайпциг в среща от 4-ия кръг на Бундеслигата. Германският национал претърпя интервенция тази седмица. Горецка беше контузен на подготовка на лагера с националния тим на родината си.

"Просто не е допустимо да се направи някаква сериозна оценка за сезона след единствено три мача. Нашата цел е да заемем върха на таблицата с победа в Лайпциг ", сподели изпълнителният шеф на Байерн Карл-Хайнц Румениге.

"Трябва да имаме съвършен ден против тях. Те постоянно са в положение да извърнат играта, тъй че би трябвало да ги натискаме и би трябвало да ги натискаме и в случай че вършим всичко вярно в деня, тогава може би ще сме с пет точки напред след мача.

Ако Байерн доближи най-високото си равнище през целия сезон, тогава те са любимците за купата още един път, тъй като имат доста добър състав. Това ще бъде специфичен мач, тъй като в този момент водим в класирането. Това е нещо, което Байерн не харесва и което прибавя повече заряд към идната среща ", съобщи старши треньорът на Република България Лайпциг - Юлиан Нагелсман.
Бундеслига 4 кръг, събота 14 септември  Ред Бул Лайпциг 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР