Байерн (Мюнхен) не задържа дълго положителната тенденция при Томас Тухел

...
Байерн (Мюнхен) не задържа дълго положителната тенденция при Томас Тухел
Коментари Харесай

Томас Тухел: Бяхме жестоко наказани

Байерн (Мюнхен) не задържа дълго позитивната наклонност при Томас Тухел и се срина против Манчестър Сити в първия 1/4-финален конфликт от Шампионската лига с 0:3. След края на мача треньорът на баварците съобщи, че неговият тим не е заслужавал да загуби с този фрапантен резултат.

„ Изобщо не съм склонен с резултата - бяхме осъдени в тези етапи, в които бяхме по-добри. Просто през днешния ден бяхме грубо осъдени. Струваше ми се, че играхме доста добре до 0:2. За резултата не желая да приказвам. Видях доста положително показване до 70-ата минута. Смятам, че заслужавахме да отбележим най-малко един гол. На нашите футболисти им липсваше самочувствие и подготвеност. Днес се влюбих в моя тим, в метода, по който се показаха момчетата. Дори и да звучи необичайно, доста се забавлявах “, сподели Томас Тухел след мача.

Сега баварците имат тъкмо седмица да се възстановят за реванша против “гражданите ”. Двубоят на “Алианц Арена ” е на 19 април (сряда) и стартира в 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР