Байерн (Мюнхен) не успя да спечели гостуването си на РБ

...
Байерн (Мюнхен) не успя да спечели гостуването си на РБ
Коментари Харесай

ВАР отложи триумфа на Байерн в Бундеслигата

Байерн (Мюнхен) не съумя да завоюва гостуването си на Република България (Лайпциг) в дербито от 33-ия кръг на Бундеслигата.

Двубоят на стадион " Ред Бул Арена " завърши без да бъдат приети маркирани попадения.

Такова имаше в интерес на баварците . Негов създател след 50 минути игра бе Горецка, само че след допитване до системата за видеонаблюдение ВАР, то беше анулирано поради засада.

Байерн има защо да съжалява, защото сътвори няколко доста положителни положения в полето на противника.

Домакините също демонстрираха зъби като Поулсен на два пъти можеше да се разпише, само че шансът не беше на негова страна.

По подигравка на ориста " биковете " от Лайпциг могат да срутен сезона на баварския исполин, като Байерн не съумя да победи през днешния ден с купата на Германия, а разликата с Борусия (Дортмунд) остава едвам 2 точки, кръг преди края на конкуренцията.
 Снимка 422810
Източник:

Домакините са позволили едвам 27 попадения, а в изиграните 17 мача на собствен терен са инкасирали едвам 9 гола, което е връх в шампионата. В същото време обаче баварците са пронизвали противниците цели 83 пъти. Днес те нямаха късмет да запишат триумф на сметката си. Той щеше да подсигурява трофея за мюнхенци.
 Снимка 422811
Източник:

Байерн не е ставал първенец на собствен терен от 2000 година насам. Сега получава опция да го направи. В последния кръг от шампионата отборът приема на собствен терен Айнтрахт (Франкфурт). Франк Рибери пък е на път да сложи връх, тъй като ще е първият футболист в историята на Бундеслигата с 9 трофеи.

В мач от същия кръг Борусия (Дортмунд) победи трагично с 3:2 госта си Фортуна , макар че противникът приключи срещата с човек по-малко.

Пулишич вкара единствения гол през първата част на мача, разписвайки се 4 минути преди паузата. Финк изравни съвсем неотложно след почивката, а Дилейни още веднъж даде преднина на домакините малко по-късно.

Лукебакио пропусна дузпа за гостуващия тим след по-малко от час игра, а по-късно Боджек бе изпъден, оставяйки гостите с човек по-малко на терена.

Гьотце вкара за 3:1 във втората минута на даденото продължение, а три минути по-късно Ковначки оформи крайното 3:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР