Байерн Мюнхен не си губи времето след раздялата с Карло

...
Байерн Мюнхен не си губи времето след раздялата с Карло
Коментари Харесай

Байерн взема Тухел за треньор, Уест Хям приютява Анчелоти

Байерн Мюнхен не си губи времето след раздялата с Карло Анчелоти. Италианецът беше изритан след резила 0:3 от Пари Сен Жермен във втори кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Временен негов заместител е Вили Саньол.

Според “Билд ” и немската редакция на “Sky Sports ” шефовете в Байерн освен са подготвени с избора на нов треньор, само че и към този момент са почнали договаряния с него - това е някогашният ментор на Борусия Дортмунд. Томас Тухел.

Той е незает след края на предишния сезон. От “Скай ” даже прецизират, че всичките им източници в баварския клуб удостоверяват: Тухел ще бъде идващият треньор. 

Спряга се името на 30-годишния вундеркинд на Хофенхайм Юлиан Нагелсман, който направи възторг в Бундеслигата през предходната акция и класира отбора си на четвърто място. Младежът беше набит нощес от Лудогорец в Лига Европа. Очевидно обаче по-опитният Тухел (44-годишен) е пожеланият избор на баварците.

В същото време и Анчелоти може да си откри скоростно работа. Английският Уест Хям към този момент договаря с треньора след слабия старт в шампионата. Лондончани направиха яка селекция, само че са в зоната на изпадащите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР