Байерн Мюнхен – Бешикташ е един от двата сблъсъка от

...
Байерн Мюнхен – Бешикташ е един от двата сблъсъка от
Коментари Харесай

Добрият гост Бешикташ ще опита да превземе баварската крепост

Байерн Мюнхен – Бешикташ е един от двата конфликта от осминафиналите на Шампионска лига довечера. Двубоят сред немския исполин и турския гранд остава в сянката на дербито Челси – Барселона, само че сигурно също ще предложи огромни страсти за феновете.

Защото един против различен се срещат два тима във форма, които въпреки всичко влизат в конфликта в разнообразни позиции.

Въпреки че приключи на второ място в своята група с Пари Сен Жермен, Байерн е огромният любимец и няма по какъв начин да бъде по различен метод поради обстоятелството, че приказваме за петкратен притежател на трофея и тим, който доближава до полуфиналите на Шампионска лига в шест от последните осем издания. В същото време Бешикташ за първи път ще играе в елиминациите.

Тимът обаче го реализира по впечатляващ метод. Като единственият тим, който завоюва и трите си гостувания в групите и един от единствено четири тима без загуба дружно с Барселона, Ливърпул и Тотнъм.

Само че в този момент противникът е тим, трансформирал своя „ Алианц Арена” в същинска цитадела. Байерн завоюва 19 от последните си 20 домашен мача в Шампионска лига, а в лицето на Роберт Левандовски има същински поръчител за попадения.

Тимът показва добра форма в Бундеслигата от началото на 2018-а, а треньорът Юп Хайнкес е същински вълшебник на европейска сцена, печелейки 71% от мачовете си като треньор в Шампионска лига.

Сега опитният експерт с изключение на всичко друго, може да разчита и на всичките си звезди като се изключи трайно контузения вратар Мануел Нойер. Заместникът му Свен Улрайх обаче се показва на висота.

За Бешикташ проблемите са повече като отвън сметките са Кавлак, Атънч, Гьокхан Торе и Тошич.

Вероятни сформира:

Байерн: Улрайх; Кимих, Боатенг, Хумелс, Алаба; Видал, Мюлер, Хамес; Коман, Робен, Левандовски.

Бешикташ: Фабри; Гьокхан Гьонул, Пепе, Вида, Адриано; Хътчинсън, Медел, Куарешма, Талиска, Бабел; Вагнер Лав.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР