Байерн (Мюнхен) може да стане седмият отбор, спечелил всичките си

...
Байерн (Мюнхен) може да стане седмият отбор, спечелил всичките си
Коментари Харесай

Байерн и Тотнъм готови за ново голово шоу

Байерн (Мюнхен) може да стане седмият тим, спечелил всичките си шест мача в груповата фаза на Шампионската лига.

Баварците посрещат Тотнъм, на който вкараха цели 7 гола при започване на октомври в Лондон.

И двата тима са сигурни за мястото си на осминафиналите, тъй че при неналичието на напрежение те още веднъж могат да сътворят голово шоу за почитателите.
 Байерн разкова Тотнъм,
Байерн разкова Тотнъм, " баварците " забиха седем гола на клетите " шпори "

Серж Гнабри свети с четири попадения

На англичаните няма да им липсва мотивация в Мюнхен, откакто на 1 октомври те за първи път в историята си позволиха 7 попадения вкъщи. Тогава някогашният състезател на Арсенал Серж Гнабри нанесе най-големи вреди, разписвайки се 4 пъти.

Роберт Левандовски добави още два, а Йошуа Кимих също вкара. Хюн-Мин Сон и Хари Кейн от дузпа оформиха и крайния резултат - 2:7.
 Снимка 455325
Източник:

Байерн загуби последните си 2 мача в Бундеслигата. Треньорът Ханзи Флик и полузащитникът Томас Мюлер обаче са уверени, че отборът се движи в вярната посока.

" Не знам дали в миналото съм губил два мача подред в Байерн, само че се случи. Смятам обаче, че се движим в вярната посока. Интересното е, че все пак пресата ни хвали, което ме кара да се усещам неловко. При тези две провали пропуснахме извънредно доста положения, а също така решителният пас ни бягаше с 10 сантиметра ", съобщи Мюлер.
 Снимка 455322
Източник:

" Тотнъм е стилен в защита и демонстрира качествата си в нахлуване. Много са бързи в офанзива. Очакваме да се приберат в отбрана и да разчитат на контри. Ще би трябвало да се оправим с тях. Играем добре и се движим в вярната посока. Но във футбола би трябвало да си самокритичен и да признаем, че не вкарваме задоволително голове. В първия мач против Тотнъм реализирахме съвсем 100 % от възможностите си.

Познавам Жозе Моуриньо от времето му в Реал (Мадрид). Бяхме му на посетители с Йоги Льов, когато бях помощник на националния тим, тъй като там по това време играеха Сами Кедира и Месут Йозил. Очаквам с неспокойствие да се видя още веднъж с него ", пък сподели треньорът Флик.
 Томас Мюлер: Байерн се движи в вярната посока
Томас Мюлер: Байерн се движи в вярната посока

" Цялата Бундеслига знае, че не сме за отписване "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР