Байерн (Мюнхен) излезе начело в Бундеслига, след като победи с

...
Байерн (Мюнхен) излезе начело в Бундеслига, след като победи с
Коментари Харесай

Байерн се измъчи с новак, поведе в Бундеслигата

Байерн (Мюнхен) излезе отпред в Бундеслига, откакто победи с 2:1 Унион (Берлин) вкъщи. Срещата бе от 9-ия кръг на шампионата. Точни за " баварците " бяха Бенжамен Павар (13) и Роберт Левандовски (53). Така поляка се разписа във всеки един мач на своя тим в шампионата от началото на сезона.

Гостите от Берлин изпуснаха дузпа посредством Себастиан Андерсон в 58-ата минута, само че Себастиан Полтер в 86-ата се разписа от бялата точка.

Баварският исполин събра 19 точки и краткотрайно е преди всичко, до момента в който Унион е 15-и със 7 пункта.
 Снимка 449777
Източник:

Байерн излезе напред в резултата в 13-ата минута. Тогава Коутиньо центрира от директен свободен удар, вратарят на Унион съумя да избие. Топката стигна до Бенжамен Павар, който с удар от воле от границата на наказателното поле откри опразнената врата.

" Баварците " продължиха да натискат и стигнаха до второ попадение в 53-ата минута. Тогава Левандовски се възползва от неточност в отбраната на гостите и след рикошет се озова самичък против стража, като без проблем вкара в десния ъгъл.
 Румениге подлага на критика играта на Байерн
Румениге подлага на критика играта на Байерн

" Баварците " позволиха два гола в пети следващ мач

Пет минути по-късно берлинчани получиха дузпа. Иван Перишич игра с ръка в наказателното поле. Зад топката застана Себастиан Андерсон, само че Нойер избави удара му.

В 86-ата минута гостите въпреки всичко стигнаха до гол. Попадението пристигна от дузпа, отсъдена за нарушаване на Павар против резервата Полтер. Потърпевшият застана зад топката и осъществя за 2:1.
 Снимка 449775
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР