Байерн Мюнхен допусна втора поредна грешна стъпка в Бундеслигата. Баварците

...
Байерн Мюнхен допусна втора поредна грешна стъпка в Бундеслигата. Баварците
Коментари Харесай

Байерн сдаде първото място в Бундеслигата след нова грешна стъпка

Байерн Мюнхен позволи втора поредна неверна стъпка в Бундеслигата. Баварците приключиха наедно 1:1 при гостуването си на Унион Берлин. Срещата беше от 5-ия кръг на шампионата.

Шералдо Бекер откри резултата в 12-ата минута, а единствено три по-късно Йозуа Кимих изравни. До края на дуела и двата тима имаха положителни благоприятни условия да стигнат до триумфа, само че по този начин и не съумяха да поразят задачата.

Равенството костваше на баварците и първата позиция във краткотрайното класиране. Тимът на Юлиан Нагелсман е трети с 11 точки, а толкоз има и Унион Берлин. Лидери са Фрайбург и Борусия Дортмунд с по 12 точки.

Двубоят стартира чудесно за „ стоманените ”, които поведоха още в 12-ата минута. Кристофер Тримел центрира на далечна греда от директен свободен удар, а защитата на баварците изпусна Шералдо Бекер, който засече за 1:0.

Преднината на домакините обаче се задържа едвам три минути. Унион не съумя да почисти топката след центриране от корнер. Кълбото се озова в Йозуа Кимих, който с бомбен шут от дребен ъгъл не остави никакви шансове на вратаря – 1:1.

В 36-ата минута Лирой Сане опита да се възползва от неточност на „ стоманените ”, като лиши топката напредна и насочи подъл удар, само че Фредерик Рьонов съумя да избави.

Двата тима се захапаха през втората част, а заплахите липсваха. В 76-ата минута Дайо Упамекано сбърка, а това разреши на Джейми Левелинг да напредне и да потърси близкия ъгъл, само че Мануел Нойер съумя да избие в корнер.

Малко по-късно Рьонов съумя да се оправи след мощен удар на Алфонсо Дейвис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР