Байерн Мюнхен допусна нова първата си загуба в гостуване от

...
Байерн Мюнхен допусна нова първата си загуба в гостуване от
Коментари Харесай

Загуба на Байерн отвори битката за титлата в Германия

Байерн Мюнхен позволи нова първата си загуба в посещение от началото на сезона в Първа Бундеслига, отстъпвайки с 2:1 на Аугсбург в първия мач от 12 кръг.

Педерсен и Хан вкараха в средата на първата част за домакините, с цел да шокират първенците, а Робърт Левандовски вкара дежурното си попадение, връщайки интригата в срещата.

До края на мача „ баварците “ сториха всичко по силите си, с цел да изравнят, само че смелата игра на Гикивич на вратата и хората пред него сториха нужното, с цел да оставят трите точки на „ WWK Арена “.

Победата е трета в кариерата на Маркус Ваирнцил над Байерн, като този път той безспорно се възползва от умората в лагера на Юлиан Нагелсман. Все отново целият тима на „ мюнхенци “ взе присъединяване в паузата за националните тимове, а даже Кимих, Зюле и Коман се завърнаха с травми.

Този резултат значи, че Аугсбург, въпреки и краткотрайно, ще се откъсне от зоната на изпадащите, до момента в който Борусия Дортмунд и Фрайбург ще имат спомагателна мотивация за триумф в своите срещи, с цел да се опитат да настигнат водача в таблицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР