Байер триумфира в Бундеслигата за пръв път в 120-годишната си

...
Байер триумфира в Бундеслигата за пръв път в 120-годишната си
Коментари Харесай

Байер с първа титла в Германия

Байер победи в Бундеслигата за пръв път в 120-годишната си история. " Аспирините " си осигуриха Сребърната салатиера предварително след 5:0 над гостуващия Вердер. Тимът на Шаби Алонсо събра 79 точки от 29 мача и идващите пет кръга ще са протоколни. Преследвачите Байерн и Щутгарт са с по 63 т.
Именно испанският познавач преобрази Байер, откакто го пое есента на 2022 година " Аспирините " стопираха изключителната серия на Байерн, който беше първенец последните 11 години. Тимът прекъсна и отрицателната суша, откакто последният му трофей е от 1993 година - Купата на Германия.
Байер може да запише требъл, в случай че завоюва Лига Европа и Купата на Германия, където е на край против втородивизионния Кайзерслаутерн. В Европа " аспирините " гостуват на Уест Хем в четвъртък, откакто завоюваха първия 1/4-финал с 2:0.
" За този сезон към момента имаме огромни цели. Това е положително място за мен. Усещането е в действителност необикновено ", сподели Алонсо. Тимът му е непобеден във всичките си 43 мача през сезона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР