Байер (Леверкузен) приема лидера Байерн (Мюнхен) в най-интригуващия двубой от

...
Байер (Леверкузен) приема лидера Байерн (Мюнхен) в най-интригуващия двубой от
Коментари Харесай

Байер без Хаверц срещу Байерн

Байер (Леверкузен) приема водача Байерн (Мюнхен) в най-интригуващия дуел от 30-ия кръг на Бундеслигата. Това са два от трите тима, показващи най-хубава форма след подновяването на сезона. " Аспирините " завоюваха три от четирите си мача от средата на май и сега заемат пето място във краткотрайното класиране с идентичен брой точки с четвъртия Борусия (Мьонхенгладбах). Баварците пък имат цялостен актив след рестарта на акцията, като включително влиза и успеха с 1:0 над Борусия (Дортмунд), след която Байерн се откъсна на седем точки на върха в класирането. Тимът на Ханзи Флик е в серия от осем следващи триумфа в Бундеслигата.

Наставникът на водача в класирането не е направил никакви промени в стартовия си състав. Тиаго Алкантара е възобновен, само че остава на пейката за началото, тъй че Горецка резервира мястото си в халфовата линия.
Here’s how we’ll start things off in the BayArena today!

Kai Havertz will have to miss today’s match with muscular problems.#B04FCB pic.twitter.com/qBxrypgKwY
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) June 6, 2020

Голямата вест в състава на Байер е отсъствието на Кай Хаверц, който има мускулна травма. Лукас Аларио заема мястото му. Селекцията на Петер Бос обаче още веднъж е доста офанзивна, като Амири, Бейли, Белараби и Диаби също са титуляри.

Байер (Леверкузен): Храдецки, С. Бендер, Драгович, Тапсоба, Амири, Баумгартлингер, Диаби, Арангис, Белараби, Бейли, Аларио

Байерн (Мюнхен): Нойер, Павар, Боатенг, Алаба, Дейвис, Кимих, Горетцка, Коман, Мюлер, Гнабри, Левандовски

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК! СТАТИСТИКА ТУК!
Бундеслига 30 кръг, събота 6 юни  Байер Леверкузен 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР