Байер Леверкузен отново излезе на победния път, побеждавайки с 1:0

...
Байер Леверкузен отново излезе на победния път, побеждавайки с 1:0
Коментари Харесай

Байер взе поправителния с отличен

Байер Леверкузен още веднъж излезе на победния път, побеждавайки с 1:0 като посетител Фрайбург в първия мач от 29-ия кръг на немската Бундеслига. Герой за "аспирините " бе нормалният обвинен Кай Хавертц, който вкара единствения гол в 55-ата минута. По този метод Леверкузен се изкачи краткотрайно на трето място с 56 пункта.

След тежкото домакинско проваляне в предходния кръг от Вофсбург с 1:4, този път нямаше място за изненади и момчетата на Петер Бос си бяха взели поука. Те упражниха страхотна доминация още от първата минута. Въпреки това през първото полувреме най-сериозното състояние бе за домакините, когато в 44-ата минута Лукас Хьолер бе очи в очи с вратаря Лукас Храдецки, само че не съумя да го матира.

След почивката Леверкузен потвърди максимата "Ако не вкараш, ще ти вкарат ". Това стана факт в 55-ата минута, когато Хавертц преодоля отбраната на домакините. Той получи иделна топка в наказателното поле от Леон Бейли и я промуши сред краката на Александер Шволов за 1:0. В 63-ата гол на Байер бе анулиран поради нарушаване в офанзива. До края някогашният тим на Димитър Бербатов имаше още шансове, които обаче не вкара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР