Байер (Леверкузен) и Волфсбург не излъчиха победител помежду си в

...
Байер (Леверкузен) и Волфсбург не излъчиха победител помежду си в
Коментари Харесай

Байер и Волфсбург поделиха точките в мач с 4 гола

Байер (Леверкузен) и Волфсбург не излъчиха победител между тях в мач от 8-ия кръг на Първа Бундеслига. Срещата на " БайАрена " приключи 2:2. " Аспирините " на два пъти повеждаха посредством Ларс Бендер (24) и Лукас Аларио (60), само че Дивок Ориги (44) и Якуб Бласчиковски (69) възстановяваха равенството.

Така неубедителното представянето и на двата отбора от началото на сезона продължава. Байер има едвам 9 точки и заема 12-о позиция, до момента в който Волфсбург са с пункт по-малко на 14-о място.

 Байерн разруши с 5:0 Фрайбург
Впечатляващо завръщане на Юп Хайнкес отпред на Байерн (ВИДЕО)

" Баварците " размазаха Фрайбург с 5:0

Ларс Бендер даде преднина на домакините в 24-ата минута. Халфът се възползва от безредие в наказателното поле и прати топката във вратата за 1:0. В 44-ата минута Дивок Ориги възвърне равенството. Белгиецът се извиси в наказателното поле при центриране на Верхаег и с глава осъществя за 1:1.

 Снимка 318006
Източник:

" Аспирините " още веднъж бяха напред в резултата след час игра с попадение на Лукас Аларио. Аржентинският голмайстор оползотвори чудесно подаване на Вендел и направи резултата 2:1. Осем минути по-късно Даниел Дидави откри Якуб Бласчиковски, който финтира защитник и с прекрасен удар направи Бернд Лено беззащитен за повторно.

До края на срещата нови голове не паднаха и двата отбора поделиха по една точка.







Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР