Бавна, бавна и мъчителна смърт… Ако го качат на бесилото,

...
Бавна, бавна и мъчителна смърт… Ако го качат на бесилото,
Коментари Харесай

Децата на убитите българи в Чикаго: Искаме бавна и мъчителна смърт за убиеца

 Бавна, мудна и мъчителна смърт… Ако го качат на бесилото, аз ще съм първият, който ще му бутне столчето ", това споделиха Искра и Данаил, децата на убитите в Чикаго българи Цветанка Костадинова и Ивайло Попов. Те са безапелационни, че в никакъв случай няма да простят на килъра.

Искра е щерка на Ивайло от първия му брак. Идва в Съединени американски щати когато е едвам на 4 месеца. Кръстена е на баба си Искра – също покосена от патрон във съдбовната събота. Данаил е наследник от първия брак на Цветанка. Идва в Съединени американски щати преди една година и в този момент е останал изцяло самичък.

Момчето в действителност се разминава на косъм със гибелта. Когато идва пред дома на родителите си, чува последния изстрел. Знае, че идва от техния апартамент.

" Бях на работа, майка ми и татко ми чакаха посетители – баба ми и приятеля й. Трябваше да свърша работа в два следобяд, само че в последния миг шефът ме изпрати да свърша нещо – по този начин се забавих цели три часа. Това не се е случвало в никакъв случай. Прибрах се в пет, паркирах пред блока и тогава чух последния изстрел. Сърцето ми спря… Благодаря на Господ, избави ме! Започнах да си задавам въпроси – в случай че бях там, какво можех да направя. Обаче нищо не мога да върна назад… ", споделя Данаил.

По думите му, вратата на дома им е била отворена, до момента в който фамилията е вечеряло и килърът просто влезнал. Децата отхвърлят да са имали пререкания с него.

" Това закононарушение беше осъществено от психичноболен човек. С този човек не сме говорили, макар че ни беше комшия. Не сме говорили с него, не сме имали пререкания ", споделя Данаил.

" Не мисля, че този яд ще утихне. Тази болежка ще ни остане за цялостен живот. Каквото и да създадем, няма да върнем нашите близки. Трябва да бъдем мощни, да се поддържаме. Животът просто продължава ", изрично е момчето пред " БГ-Глас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР