Баварският автомобилен производител ще построи нов завод, който ще се

...
Баварският автомобилен производител ще построи нов завод, който ще се
Коментари Харесай

След Mercedes и BMW строи завод в Русия

Баварският авто производител ще построи нов цех, който ще се намира в Русия. По-конкретно той ще е ситуиран в Калининградска област, а вложенията са в размер на няколкостотин милиона евро.

Строителството на завода ще отнеме 2.5 години. Информацията е на "Ведомости ", които цитират министъра на индустрията и търговията Денис Мантуров. Към момента към момента се избира точното местонахождение на завода, като оборудването ще е на повърхност от 56 хектара и ще е в индустриалния парк "Храброво ".

Първоначално BMW ще употребява терена чартърен, като има алтернатива след това да го закупи. В същата област от 1999 година се създават BMW-та, само че досега те се вършат в завода "Автотор ". Преди да се спрат на Калининградска област, баварците обмисляха разновидността за градеж на цех в Московска област, а по този начин също и в покрайнините на Санкт Петербург.

Ще напомним, че през тази година в Русия стартира и строителството на цех на Mercedes-Benz, който ще бъде в така наречен "Солнечногорский регион ". Там ще се вършат A-, E- и S-Klasse, както и всъдеходите GLE и GLS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР