Баварската марка BMW официално представи третото поколение на купе-кросоувъра BMW

...
Баварската марка BMW официално представи третото поколение на купе-кросоувъра BMW
Коментари Харесай

BMW представи новото поколение на X6

Баварската марка BMW публично показа третото потомство на купе-кросоувъра BMW X6. Публичният дебют на новия модел ще се състои на ревюто във Франкфурт през септември. Европейските продажби на автомобила ще стартират в края на тази година. Производството ще се прави в завода в американския град Спартанберг.

Машината е построена върху платформата CLAR, която разрешава на автомобила да бъде оборудван с дейни стабилизатори и изцяло управляемо шаси. Предлага се и пневматично окачване на предните и задните мостове. Освен това кросоувърът може да бъде оборудван с пакет Off-Road с четири настройки: " Пясък ", " Чакъл ", " Камъни " и " Сняг ". Във всяка от тях се трансформират логаритмите на скоростната кутия, системата за задвижване на четирите колела, реакциите на налягането в педала на газта и самата система избира оптималния пътен луфт.

Автомобилът е станал по-голям от своя предходник. Дължината на новия X6 е 4935 мм, широчината - 2004 мм и височината - 1696 мм. Колесната база е 2975 мм. Автомобилът получава огромна радиаторна решетка, която може да бъде светлинно подчертана на мрачно. Задните светлини са в стила на семейството на Серия 8, има дребен спойлер на капака на багажника, чийто размер е 580 литра.
 Снимка 432094
Източник:

Дигиталният панел е 12,3-инчов, с огромен сензорен екран и безжично зареждане. На лидера на BMW X6 може да оказва помощ образован помощник, който работи на правилото на Siri и Алиса. Шофьорът разполага и с система за ръководство на функционалностите на кросоувъра, употребяваща жестове, круиз надзор, система за наблюдаване на мъртвите зони, система за спешно прекъсване, функционалност за подкрепяне при паркиране и система за поддържани на лентата на придвижване.

Повечето от съставените елементи и елементите на новото BMW X6 са взети от настоящия модел X5. В двигателната гама влиза 3,0-литровият шестцилиндров дизелов мотор, с мощ 265 конски сили. Освен това клиентите ще имат разполагаем и 3,0-литров бензинов мотор с мощ 340 конски сили.

Топ версията на X6 е получила 4,4-литров V8 бензинов елемент с две турбини, разрастващ 530 к.с. и 750 Нм въртящ миг. С този мотор автомобилът форсира до 100 км/ч за 4,1 сек. Максималната скорост е 250 км/ч. Трансмисията е осемстепенна автоматизирана. В бъдеще моделът ще има " гореща " M-версия с мотор с работен размер 4.4 литра с мощ 600 к.с., както и вид с хибридна задвижваща система с опция за дозареждане на батериите от битовата електрическа мрежа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР