Батуоман ще бъде първата открита лесбийка, на която ще бъде

...
Батуоман ще бъде първата открита лесбийка, на която ще бъде
Коментари Харесай

Батуоман ще е първата лесбийка - супергероиня със собствен сериал

Батуоман ще бъде първата открита лесбийка, на която ще бъде отдаден сериал за супергерои. Шоуто е разработвано от DC Comics за американския канал CW, оповестява Би Би Си.

Батуоман бе основана през петдесетте години с функционалността да бъде интимна партньорка на Батман и да разпръсне слуховете за неговата хомосексуалност. DC я върна на сцената през 2006 година под формата на лесбийка на име Кейт Кейн.

Според сюжета тя е " добре подготвен махленски войник " със буйно предпочитание за обществена правдивост. От DC описват, че Кейн е била ученичка за образец във Военната академия, само че изхвърлена от образование поради половата си ориентировка. Вдъхновена от Батман, тя потегля по неговите стъпки, употребявайки наученото в академията. " Батуоман евентуално е най-подобната на Батман от всичките му съдружници ", пишат от DC. " Но те си наподобяват и по устрема си за самоизтребление в персоналните си връзки. "

По шоуто ще работи продуцентът Грег Берланти, който е взел участие в екранизациите на " Зеления фенер ", " Светкавицата " и " Стрелата ". За сюжета е ангажирана Карълин Драйс, която бе изпълнителен продуцент на " Дневниците на вампира ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР