Батман е вече по кината и набира все по-голяма скорост

...
Батман е вече по кината и набира все по-голяма скорост
Коментари Харесай

Какво Робърт Патинсън е крадял от снимачната площадка на Батман

" Батман " е към този момент по кината и набира все по-голяма скорост в бокс офиса. Скорост набират също Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц, по които всички, гледали кино лентата, въздишат.

Как се оправи новият " Батман " в бокс офиса

Приходите след първите три дни са...

Съвсем обикновено е хората да се интересуват от разнообразни забавни истории, които актьорите имат да споделят около присъединяване си в режисирания от Мат Рийвс филм.

В изявление на Робърт Патинсън за BBC Radio 1 артистът е бил запитан дали е съумял да си открадне нещо от снимачната площадка за спомен. Не се изненадваме от изказванието му, че е невероятно човек да открадне нещо от там.

Но по-късно добавя, че въпреки всичко не си е тръгвал с празни ръце (или боси крака). Патинсън споделя, че без да желае, всеки ден е крадял чорапи от снимачната площадка. И тези му дейности не са убегнали на Warner Bros.

Актьорът споделя, че от студиото са му споделили, че е ок да вземе няколко чифта, само че той го прави всеки ден. Дори са го попитали какъв брой чифта чорапи ще му трябват, тъй като фотосите на кино лентата е трябвало да продължат цяла година.
 Зоуи Кравиц, Робърт Патисън, Wonderland и секси фотосите на актьорите за списанието
Зоуи Кравиц и Робърт Патисън са рисково близки

Секси фотосесията на актьорите за списание Wonderland

Робърт Патинсън споделя също по този начин, че когато не е крадял чорапи, е работел над гласа, с който да играе Батман. И през първите две седмици от фотосите се е опитвал да приказва шептейки, само че му е било казано, че не се получава и тактиката е била заменена, написа IGN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР