Бътлър: Нека ме освиркват, не ми пречиБаскетболистът на Минесота Тимбъруулвс

...
Бътлър: Нека ме освиркват, не ми пречиБаскетболистът на Минесота Тимбъруулвс
Коментари Харесай

Бътлър: Нека ме освиркват, не ми пречи

Бътлър: Нека ме освиркват, не ми пречи
Баскетболистът на Минесота Тимбъруулвс Джими Бътлър съобщи, че не е обезпокоен от възможните освирквания на почитателите на,,вълците “ в първия домашен дуел на отбора от постоянния сезон на НБА. 29-годишният американец изиска трансфер и това породи серия от отрицателни мнения по негов адрес. Това обаче не тормози баскетболиста преди старта на новия сезон в,,Лигата на извънземните “:

,,Те желаят от мен да се представям всяка вечер на най-високо равнище “, показа Бътлър.,,Ще направя всичко допустимо, с цел да съм здрав и да се състезавам, тъй като това е моята работа. Обичам да го върша поради себе си и моите съотборници “, съобщи той.

Първият домашен дуел за сезона е против Кливланд Кавалиърс и макар мощната дебютна акция на Бътлър с екипа на Минесота се чака последователите на баскетболния клуб да го освиркват, имайки поради желанието му да напусне тима на Тим Тибодо.

,,Окей, дано ме освиркват. Това няма да промени метода, по който играя. Най-вероятно ще ме усмихне още повече, тъй че давайте, освирквайте ме “, обърна се той към почитателите на Тимбъруулвс. Минесота гостува на Сан Антонио Спърс в първия си мач от новия сезон в сряда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР