Батерия на тротинетка предизвика пожар в апартамент в жилищна кооперация

...
Батерия на тротинетка предизвика пожар в апартамент в жилищна кооперация
Коментари Харесай

Пожар след взрив на тротинетка: Изгоря жилището на китариста на „Ку-Ку Бенд“

Батерия на тротинетка провокира пожар в апартамент в жилищна кооперация на ул. „ Козлодуй “ в София. По знамение няма жертви и потърпевши.

Според съседите апартаментът е на Цветан Недялков от ''Ку-Ку бенд''

Малко след 10 ч. сутринта съседи чуват мощен гърмеж, минути по-късно усещат миризма на изгоряло. Незабавно към адреса са ориентирани два екипа огнеборци.

По-късно стана ясно, че опожареният апартамент е на китариста на „ Ку-Ку Бенд “ Цветан Недялков.

Те не желаят пари, а молят за подпомагане под формата на материали и труд, с цел да възстановят къщата си

На място беше открито, че гърмежът е зародил от батерията на тротинетката, която в този миг Недялков е оставил за зареждане в жилището. А външните вреди от пожара са разрушена дограма и паднала мазилка.

В изгорелия апартамент е живеел китаристът Цветан Недялков

Слави Трифонов разяснява случилото се във Facebook:

„ Днес е удивителен ден, тъй като моят сътрудник и другар Цветан Недялков, с който сме дружно от 30 години и неговият наследник Мартин, имаха най-големия шанс на света. Те оцеляха след гърмеж на литиево-йонна батерия. Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Ако им се беше случило нещо, напряко не знам какво щях да направя. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия. Инциденти, които могат да станат нещастия. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм благополучен, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав! “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР