БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Наддавайки се за възобновяване на

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Наддавайки се за възобновяване на
Коментари Харесай

Законодателите се наддават за възобновяване на екзекуциите в Луизиана след 14-годишна пауза OK нови методи за смъртно наказание

БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Наддавайки се за обновяване на изтезанията в Луизиана след 14-годишна пауза, доминираният от републиканците Законодателен орган на щата даде дефинитивно приемане на законопроект в четвъртък за прибавяне на електрошок и потребление на азотен газ като средство за използване на смъртното наказване.

Законодателството идва един ден след последната екзекуция в страната в Тексас и несполучлив опит в Айдахо, и двете посредством смъртоносна инжекция. Законопроектът в този момент се насочва към бюрото на губернатора Джеф Ландри, корав против закононарушенията републиканец, който даде сигнал за поддръжката си за мярката.

На фона на продължаващите провокации по отношение на приемането на смъртоносни инжекционни медикаменти, законопроектът на Луизиана следва стъпките на други надеждно червени щати, които разшириха своите способи за екзекуция – от разстрел в Айдахо до най-новия способ за отнемане от О2 посредством потребление на азот газ в Алабама.

Привържениците на разширяван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР